Adverteren

Advertentie woonblog? SEO artikel plaatsen op blog over zonwering? Dat kan!

Op Raamdecoratie-Info.nl kun je een zelf aangeleverde en relevante SEO-artikel laten publiceren welke jouw website, webshop of blog zal helpen hoger komen in Google. Een advertorial dient relevant te zijn. Dat betekent dus dat het gerelateerd moet zijn aan raamdecoratie en/of zonwering (mogen ook aanverwante onderwerpen zoals bijv. regensensoren voor zonwering o.i.d. zijn).

Waarom Raamdecoratie-Info.nl?
Deze blog is een hele specifieke informatiebron over raamdecoratie en dat biedt extra voordelen ten opzichte van adverteren op algemene woonblogs. Een uitgaande link vanaf Raamdecoratie-Info.nl naar jouw website zal namelijk vanaf een niche website zijn en is binnen Google daarom meer waard. En het plaatsen van zo een advertorial is niet duurder!

Regels:
– Je dient zelf het artikel aan te leveren (minimaal 450 woorden)
– 1 uitgaande link naar jouw eigen site, 1 link naar non-profit websites (denk aan de overheid o.i.d)
– Geen reclame in de teksten, geen clichés zoals ‘Wij zijn de goedkoopste’ of ‘Zoek niet verder kom hier tegen bodemprijzen dit en dit kopen’
– Minimaal 1 rechtenvrije foto of een eigen foto (minimaal 1000 pixels breed)

Prijzen (factuur, vooraf betalen en ex. BTW):
– 1 advertorial 60 euro
– 2 advertorials 100 euro
– 3 advertorials 130 euro

Duur:
Jouw advertorial blijft permanent op deze website staan. Het is niet mogelijk om achteraf verzoeken in te dienen om de aangeleverde link te veranderen. Deze mails worden genegeerd.

Contact:
Neem nu contact op als je van plan bent om een advertorial op onze website te laten plaatsen.